Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Ananaskage


Ananaskage

Ingredienser (Ananaskage):


3 æg
2¼ dl sukker
4 dl hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dåse ananas (ca. 350 g)

Glasur:
1½ dl florsukker
1 spsk kakaopulver
ca 2 spsk vand

Fremgangsmåde (Ananaskage):


Hæld saften fra og blend ananasen.
Pisk æg og sukker til en luftig masse.
Vend mel, bagepulver og ananasmassen i.
Hæld dejen i en smurt springform.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 45 minutter.
Rør flormelis, kakao og vand til en glasur.
Når kagen er kølet af, smøres glasuren på.

Forside > Ananaskage                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside