Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Brunkager


Brunkager

Ingredienser (Brunkager):


1 kg mel
625 g mørk sirup
250 g smør
125 g farin
50 - 75 g fin hakket pomeransskal 10 g stødt kanel
5 g stødt ingefær + stødte nelliker


1 tsk.spids hjortetaksalt
10 g potaske
1 1/4 dl rosenvand

Fremgangsmåde (Brunkager):


Sirup, farin, smør og krydderier varmes igennem i en stor gryde til en jævn masse. Potasken opløses i rosenvandet og kommes i.
Hjortetaksalt blandes i melet og røres i til dejen er jævn og glat.

Stilles til afkøling i minimum et døgn. Ikke nødvendigvis i køleskab.

Dejen deles i små portioner, som rulles MEGET tyndt ud. Nærmes papirtyndt. Kagerne stikkes ud med et passende størrelse glas.
½ smuttet mandel lægges på hver kage.

Bages ved 180 g i 6 - 8 min midt i ovnen. Afkøles på en rist inden de kommes i kagedåsen.

Forside > Brunkager                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside