Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Chokoladekarameller


Chokoladekarameller

Ingredienser (Chokoladekarameller):


2 dl sukker
2 dl piskefløde
2 dl sirup
3-4 spsk kakaopulver

Fremgangsmåde (Chokoladekarameller):


Alt koges sammen i en gryde uden låg, til det er 125° varmt.
Så tages massen af varmen.
Her tilsætter man kakaopulveret. Sørge for at den bliver godt fordelt.
Man kan fylde det i små papirsforme eller man kan hælde det i en bradepande og skære det i tern når det er let stivnet.
Derefter afkøles karamelmassen i køleskab.
Når den er blevet helt kold, brækkes ternene fra hinanden.

Forside > Chokoladekarameller                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside