Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Citronkage


Citronkage

Ingredienser (Citronkage):


175 g hvedemel
1½ tsk bagepulver
150 g sukker
1 tsk vanillesukker
1½ dl mælk
60 g margarine
1 æg
75 g rosiner
1 reven citronskal

Fremgangsmåde (Citronkage):


Mel, bagepulver, sukker og vanillesukker blandes.
Margarinen smeltes let i mælken, og tilsættes.
Rosiner og citronskal røres i, og der røres godt.
Fyld dejen i en velsmurt springform.
Stil kagen i ovnen på næstnederste rille.
Bag kagen ved 200° i ca. 30 min.
Lad kagen køle af på en rist.
Den kolde kage overtrækkes glasuren.

Forside > Citronkage                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside