Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Gulerodsboller


Gulerodsboller

Ingredienser (Gulerodsboller):


5,5 dl lunkent vand
50 g gær
1/2 tsk. salt
2 spsk. olie
250 g groft revne gulerødder
1,5 dl solsikkekerner
ca. 1 kg mel
æg til pensling

Fremgangsmåde (Gulerodsboller):


Riv gulerødderne og læg dem i blød i lidt vand 1 times tid. Gulerødder strimlerne bliver bløde.
Tag vandet fra de 5,5 dl vand der skal bruges i opskriften.
Det hele blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket med et viskestykke ca. 1 time.
Formes til 24 boller, fordelt på 2 plader. Hæver 20 min. Bollerne pensles og bages ved 210° i 20 min.

Forside > Gulerodsboller                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside