Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Honningkage


Honningkage

Ingredienser (Honningkage):


1/2 kg. honning
125 g. sukker
4 små æg
1 tsk. ingefær
2 tsk. kanel
revet skal af 1 appelsin
1 dl. piskefløde
2 spsk. ymer
2 tsk. hjortetaksalt
1/2 kg. hvedemel
100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde (Honningkage):


Honning og sukker varmes til det flyder og afkøles. De sammenpiskede æg tilsættes, krydderier og appelsinskal kommes i. Piskefløde blandes med ymer og kommes i. Chokoladen skæres i småstykker, blandes med mel og hjortetaksalt og tilsættes. Dejen hældes i 2 sandkageforme (den vokser til det dobbelte).

Bages ved 175 grader C, i 45 minutter – 1 time. Prøv med en strikkepind.

Forside > Honningkage                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside