Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Kringel


Kringel

Ingredienser (Kringel):


50 g gær
1 kop mælk
300-350 g mel
150 g margarine
2 æg
150 g sukker
lidt salt
150 g margarine
150 g sukker
evt. rosiner eller sukat eller kardemomme
perlesukker

Fremgangsmåde (Kringel):


Kringlen kan laves færdig dagen før og hæve koldt natten over (gæren skal her opløses i kold mæk), så den blot skal bages om morgenen. Og man har en dejlig varm fødselsdagskringel.
Gæren opløses i fingervarm mælk.
Margarine smuldres i melet.
Æggene piskes let sammen med en gaffel. Husk at gemme lidt til at pensle med senere.
Sukker og salt piskes i æggene.
Alt æltes hurtigt sammen.
Alt til fyldet piskes sammen.
Dejen rulles ud, og fyldet lægges på. Dejen lægges henover og formes som en kringel.
Kringlen stilles til hævning et lunt sted i ca. ½ time.
Pensles med æggene, og perlesukker drysses over.
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter.

Forside > Kringel                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside