Bagning.dk

 

De bedste kageopskrifter
Find din favorit kage her
Forside > Napoleonshatte


Napoleonshatte

Ingredienser (Napoleonshatte):


Linsedej: 250 g. margarine 375 g. mel 1 lille æg 90 g. flormelis Marcipanmasse: 250 g. marcipan 125 g. sukker 1 stk. æggehvide

Fremgangsmåde (Napoleonshatte):


Det hele smuldres sammen i en skål, og til sidst æltes let sammen og henstilles i køleskabet mindst en time. Herefter rulles det ud i 3mm tykkelse og udstikkes i runde medaljer. ca. 4 cm i diameter. Marcipanmasse: Sukker og marcipan æltes sammen og hviden tilsættes lidt efter lidt. Marcipanen vejes af på 80 g og rulles ud i en pølse og deles i 8-10 stykker. Herefter ruller man de 8-10 stk ud i kugler som anbringes på medaljen, der med 3 fingre formes til en napoleonshat. Bages i 4-5 minutter ved 200 grader.

Forside > Napoleonshatte                   Opskrift - Kageopskrift - Kageopskrifter - Opskrifter - Bageopskrifter - Bagning


SI.dk - Danmarks bedste startside